Υλικά
- 3-4 μικρές μελιτζάνες αργίτικες, κομμένες σε μεγάλους κύβους τηγανισμένες η ψητές στο φούρνο.
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 200γρ χοιρινό καβουρμά Λήμνου
- 1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας
- 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- ½ κουταλάκι κύμινο
- 1 κουταλάκι μαντζουράνα
- ½ κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Αλάτι πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα βάζετε την μελιτζάνα τον καβουρμά τον πελτέ και το σκόρδο και τα γυρνάτε για 1 λεπτό. Προσθέτετε τα ντοματίνια και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 15-20 λεπτά, προσθέτοντας 1 φλιτζάνι νερό. Προς το τέλος πασπαλίζετε με το κύμινο, την μαντζουράνα και τον μαϊντανό. Αφήνετε το φαγητό να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και σερβίρετε. Μπορείτε να το συνοδέψετε με φλωμάρι Λήμνου και καλαθάκι ΣΤΑΦΥΛΗΣ.
-
AΦΚΟΣ (φάβα Λήμνου) 500gr Σαλαμουσάς
€4,50 -
Ceramica Γκαράλης Wines 750ml
€14,00 -
DIFESTIA 200ml Κτήμα Χταζηγεωργίου
€4,20 -
DIFESTIA 750ml Κτήμα Χατζηγεωργίου
€10,80 -
EVANT PINK 750ml
€7,90 -
EVANTE MANDRES ΚΟΚΚΙΝΟ 750ml
€9,50 -
EVANTE MANDRES ΛΕΥΚΟ 750 ml
€9,50 -
EVANTE Perdikou 750ml
€8,80 -
EVANTE Sacre’ 750ml
€9,20 -
FRIZZANTE 200ml Κτήμα Κουκουλίθρας
€2,50 -
FRIZZANTE 750ml Κτήμα Κουκουλίθρας
€7,00 -
LA TERA 500ml Limnos Organic Wines
€11,30