Υλικά
Υλικά για 4 άτομα
- Φλωμάρι Λήμνου 300γρ
- 15 λιαστές ντομάτες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
- Αλάτι ,Πιπέρι
- Ρίγανη θυμάρι Λήμνου
- Ελαιόλαδο
Κόβουμε τις λιαστές τομάτες σε τρία κομμάτια την κάθε μια. Ξεκινάμε κόβοντας το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο βάζουμε στο τηγάνι το λάδι, το κρεμμυδάκι τις λιαστές τομάτες και σουτάρουμε ελαφρά, βράζουμε τα ζυμαρικά και μόλις είναι έτοιμα ,σουρώνουμε αλλά κρατάμε 1 φλιτζάνι από το ζουμί, τα τοποθετούμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας ελαφρός και προσθέτοντας το ζουμί , ανακατεύουμε καλά. Μόλις απορροφηθεί το ζουμί σερβίρουμε στα πιάτα τρίβοντας φρέσκο πιπέρι Σερβίρουμε αμέσως.
Χρόνος προετοιμασίας: 20’
Χρόνος μαγειρέματος: 10’
Μερίδες: 4