Περιγραφή
Tσίπουρο χωρίς γλυκάνισο
Το 1924 ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου σε ένα ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη με τα καΐκια της οικογενείας , έφερε από την πόλη το πρώτο παραδοσιακό καζάνι και το μοναδικό μέχρι πρόσφατα στο χωριό Αγκαρυώνες . Ύστερα από μετατροπές που έκανε ο ίδιος λόγω του μεγάλου μεγέθους του το εγκατέστησε και από τότε μέχρι και στις μέρες μας το ίδιο αυτό καζάνι , με την ιδία παραδοσιακή συνταγή και με ξύλα παράγουμε από σταφύλια μοσχάτο Αλεξανδρείας τσίπουρο διπλής απόσταξης χωρίς γλυκάνισο. Έντονο αρωματικά μιας και η σιγανή και υπομονετική απόσταξη εγκλωβίζει όλα τα αρώματα του μοσχάτου κάνοντας το προϊόν μοναδικό .
****Η ΕΙΚΌΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΉ
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.